Forum muzyczne wROCK.pl

Koncerty i imprezy - Self-Destruction... 22 czerwiec!!!

Psycho - 2007-06-15, 11:23
: Temat postu: Self-Destruction... 22 czerwiec!!!
Z pewnych źródeł słyszałem, że imprezka się odbędzie... mimo, że "pierwszoczerwcowa" miała być ostatnią :twisted:

Jak narazie w planie koncertu:

KNOW - http://www.know.xx.pl/

C.A.L.M. - http://www.calm.prv.pl/

???

Koniec roku, koniec sesji, początek wakacji... Może ktoś przyjdzie... Zapraszam, będzie ogie?... :twisted:
d0ti - 2007-06-15, 12:09
:
..a miało byc 6 lipca ;p?

ale w sumie tak to chyba lepiej bo właśnie jeszcze ludzie nie wszyscy wyjechali ;]

...ja sie pewnu po koncercie dzika tam pojawie ;] musi być, selfa odpuścić sobie ne można :D
USAGI - 2007-06-15, 12:56
:
JEEEEEEJJJJ!!!!! No to super super i w ogóle ,ze tamten Selfik jednak ne był ostatnim ;]
heh no w ko?cu wszyscy ostro 3mali kciuki żeby tak ne było i modlili sie do wszelkich bogów w kolejności losowej ;)

No oczywiście ,ze sie wybrać cza ;)
d0ti - 2007-06-15, 13:50
:
aa moze jako 3ci - Insult :P ?
david_insult - 2007-06-15, 13:53
:
dzięki d0ti, miło z Twojej strony;)... niestety albo stety nie damy rady będziemy wtedy w drodze do studia... ale dzięki;) ... a z insultem to dopiero po wakacjach ruszymy niebo i ziemie;)
d0ti - 2007-06-15, 14:09
:
..no coż ;] ne jeden to fajny band we wrocku ;p;p znajdzie sie lepszy ;) tfu inny miało być ;P
david_insult - 2007-06-15, 14:20
:
oj grabisz sobie, oj grabisz ;)
btw. czy to będzie otstanie SD wogóle? czy przed wakacjami?, bo mimo wszystko miło by było kiedyś tam zagrać...
Psycho - 2007-06-15, 15:30
:
hehe... ostatnie miało być 1 czerwca. jak widać nie wyszło. to raczej ostatnie przed wakacjami z koncertami. przez wakacje (myślę że do września) prawdopodobnie będzie się odbywać, ale tylko z muza i klipami... no i mam nadzieję, że z ludzmi też...
będę pamiętał na przyszłość o zespole insult :)
david_insult - 2007-06-15, 15:38
:
dzięki, szkoda mam nadzieję że mimo wszystko koncerty będą bo to fajna impra jest i już! :)
Dzidzia - 2007-06-15, 15:41
:
dzie? po koncercie w madnesie? proszę was, to kiedy ja mam trzeźwieć?:)
Lalala, i jeszcze knowy grają, lalala, żyć nie umierać!
ja chce żeby selfy zostały, podpisze sie pod petycją jak taka powstanie, żeby sobie były do ......zawsze:)
Nie można z miesiąca na miesiąc pozbawiać ludzi nałogu!
Jars - 2007-06-15, 17:29
:
Nie oddamy łatwo selfa : ) A jak podda się sam, to wbijamy z Have Funami do Liverka. Zaprosimy Psycho do prowadzenia imprezy :]
Cravietz - 2007-06-18, 03:14
:
Muszę ten tego napisać, że szanse na występ C.A.L.Mu w tenże piątek są niestety niewielkie, ponieważ mamy mały problem związany z absencją naszego guitarmana... (prawie żaden problem, a jednak) :? Ale jak mi wiadomo trwa nabór na chętnych grajków na SDNowski wieczór. :)
d0ti - 2007-06-18, 17:16
:
buu
nikt - 2007-06-18, 18:51
: Temat postu: Re: Self-Destruction... 22 czerwiec!!!
Psycho napisał/a:

Koniec roku, koniec sesji, początek wakacji...

chyba ku*** poczatek sesji!!!! :evil: :evil: :evil:
Yaga - 2007-06-18, 19:06
:
łączę się z Tobą, politechniczny bracie w nieszczęściu...
Psycho - 2007-06-18, 19:09
nikt napisał/a:
chyba ku*** poczatek sesji!!!! :evil: :evil: :evil:

no może, ale znam też takich co ko?czą sesje. nie znam się.. jeszcze...
poza tym okazało się, że sesja dopadła C.A.L.M., którczy niestety nie zagrają 22 czrewca! ;/
pojawi się natomiast zespół ENBLEMA. wiem, wiem, że to już było... mi się podobało... może komuś również. oczywiście zespół KNOW bez zmian :)
USAGI - 2007-06-18, 20:08
:
jejeje :D :D :D no to w takim razie ne mogę sie spóźnić jak ENBLEMA ma grać :D
a szkoda ,ze po koncertach muszę uciekać ;(
hesu - 2007-06-19, 22:06
nikt napisał/a:
[quote="Psycho"]
Koniec roku, koniec sesji, początek wakacji...

chyba ku*** poczatek sesji!!!! :evil: :evil: :evil: [/quote]

Jakoś chyba damy radę prawda ;) Swoją drogą czy to nie jest z deka przesada że wszyscy ko?czą a my dopiero zaczynamy :twisted:
Dzidzia - 2007-06-19, 23:08
:
Po pierwsze, witam na forum:) Powiedziałabym "co tak późno?" :)
Po drugie, taka już jest sprawiedliwość. Jedni studiują na polibudzie a inni maja wakacje:) Co nas łączy? Dwie ręce, dwie nogi i piątkowy koncert (i czwartkowy też)
nikt - 2007-06-19, 23:11
:
nie wiem jak jest na innych uczelniach ale zdaje sie 2 lata albo 3 temu polibuda wydluzyla semestry o 2 tygodnie kazdy stad takie przesuniecie z sesja letnia ze na lipiec nachodzi

jak narazie walka jest w dziekanacie bo ktos syfu narobil z jednym z przedmiotow i cyrk na kolkach sie zrobil

nie moge wkleic tresic anonima o ktorym mowa w tym temacie ale tutaj dyskusja:
http://ohm.ie.pwr.wroc.pl...er=asc&start=15
Yaga - 2007-06-19, 23:44
:
Zachcialo wam sie studiowac na takiej bezboznej uczelni, to macie!!! I to jeszcze wydzial elektryczny!!! Bedziecie sie smazyc w piekle, beda wam przypiekac stopy i członki rwać rozgrzanymi obcegami!!!

A ja juz tylko pozdaje projekty, w przyszlym tygodniu pozbierkam reszte wpisow i... ?EGNAJ obsrane PPT do października!!!!! yeah yeah yeah!!!!

A w czwartek i piatek to sie musze wyszalec, odreagowac i oblac pierwsze w zyciu 5.5 w indeksie ;)

Pe. Es.
Stary, ty sie nie przejmuj, u nas sa takie jazdy co semestr :) Nauczylam sie jednego- zaden wysilek ze strony studenta nic nie da, oni i tak beda robic swoje :D
A wy i tak macie dobrze, my np w ogole nie mamy wrzesnia, nasz super-dziekan twierdzi, ze wrzesien jest dla kretynow, a na naszym elitarnym wydziale nie ma dla takowych miejsca! U nas sie robi Wstęp (a raczej wstręt) do matematyki po 6 (słownie SZE?ć) razy, bo pan prowadzacy lubi sobie przepuszczac po 4 osoby na semestr. U nas nie ma czasu zaliczac Technologii programowania, bo inny pan prowadzacy, spieszy sie na samolot! Z ciezkim sercem, wielkim zalem, stwierdzam, ze wlasnie nastaja najpiekniejsze dni mojego zycia- praca dyplomowa, seminarium, zadnych innych zajec, z dala od 606 i reszty zombie...
hesu - 2007-06-19, 23:54
:
Dzidzia napisał/a:
Po pierwsze, witam na forum:) Powiedziałabym "co tak późno?" :)
[...]

No witam witam, jak bezczelny zapomniałem się przywitać ;) Lepiej późno niż wcale.
Wiesz... zabiegany byłem.
nikt - 2007-06-20, 00:17
:
Yaga nie wiem o co chodzi z tym wrzesniem bo jesli o kampanie wrzesniowa i poprawki to u nas tez takiego czegos nie ma. sesja poprawkowa jest w tym samym terminie co zwykla. jak robilem fize 2 to poprawke mialem dwa dni przed wynikami z pierwszego terminu, wiec wszyscy z roku poszli ja pisac bo nie byli pewni swojego losu. pelno takich sytuacji bylo.

ja tez juz za dludo studiuje zeby sie tym przejmowac ale jednej rzeczy nie lubie. chamstwa ze strony prowadzacych. moze byc wymagajacy i miec swoje urojenia ale ma sie zachowywac jak czlowiek z wyzszym wyksztalceniem a nie cham od brony oderwany

offtop po caloscie

moze bede na koncercie a moze nie. wszystko zalezy o ktorej skoncze egzam w piatek i z jakim wynikiem ;)

pozdro i nie dajcie sie
Yaga - 2007-06-20, 00:20
:
Ament ;)

I powodzenia :D
Psycho - 2007-06-22, 20:35
:
no to zespoly juz sa :D
Cement - 2007-06-23, 15:11
:
koncert zajebioza!! była fajna atmosfera, dobre nagłośnienie. wielki szacuneczek dla obu kapel!
p.s w liverku powinien być zakaz stawiania szklanek na scenie :/
USAGI - 2007-06-23, 22:30
:
ano ano koncert były super ^^ liczę na częstsze występy owych zespołów na wRocławskich scenach ;)

Niestety po północy musiałam sie zbierać T_T [wódka czekała na innej imprezie xP] więc na imprezie po koncercie to mnie ne było...
siKOra - 2007-06-24, 03:12
:
SD jak zwykle git:) chyba najlepsza,ciężko-tematyczna impreza we Wro:)...Enblema całkiem dobrze zabrzmiała i zagrała...moim zdaniem Know,lekko zamulone i nieczytelne brzmienie,co do zagrania to nie będę się wypowiadał bo nie czaję tej muzy.Pozdro for all :lol:
Jars - 2007-06-24, 22:40
:
Sikora, jeśli chciałeś ukryć aluzję SD vs SCB to niestety na frekwencję i np. afterparty ma wpływ klub Liverpool, który jest po prostu inny niż Madness. Typowe koncerty, generalnie lepiej nagłośnione są lepsze w Madnessie, ale klimat tego klubu bywa ciężki - Liverek jest swojski, ma swoją publikę (nie kumam tych stałych bywalców co machają nóżką przy Korn/SOAD ale na koncertach ich nie widuje) i przede wszystkim... do muzy jest podpięty komputer, więc i afterparty zrobić łatwiej.

W sumie nie wiem, po co to piszę, bo nie chciałbym żeby żadna z tych imprez zniknęła, zazwyczaj lepiej mi idzie upijanie w Madnessie (choć Wagon i tak bije resztę w moim wykonaniu {bez offtopów proszę : })

Kiedy następny SD? Podpowiem, że 28 września już jestem we Wrocławiu.
hesu - 2007-06-25, 00:29
:
Cement napisał/a:
(...)
p.s w liverku powinien być zakaz stawiania szklanek na scenie :/

Fakt ;)
Cement - 2007-06-25, 01:18
:
najpierw myślałem że potrąciłem butelke z wodą, bardziej przeraziłem sie że kogos pokopie prąd. później patrze ze jakoś piecze :wink: fart wszystko sko?zyło się dobrze.
ejj nie wiecie jak z tym gościem który rozwaliłsobie głowe o didżejke?
USAGI - 2007-06-25, 13:52
:
eeeeeeee rozwalił głowe o DJke? lol xD i sie wydało czemu męski kibel był krwią zabryzgany :lol:

popieram ,ze na scenę ne powinno sie kufli wnosić. A jak już to z dala od publiki ;) Bo tak spoglądałam na te przedłużacze leżące w jakimś płynie i sie zastanawiałam czy będziemy mieć efekty specjalne podczas koncertu :D

Jakaś prawda się w tym kryje ,ze po koncertach w Madnessie jest ciężka z afterparty ;/ ludzie jakoś sie do tego ne palą ... W Livcu już o to łatwiej, aczkolwiek często też pod tym względem impreza kuleje ;P Ale tam jakoś tak atmosfera tam bardziej sprzyja do zabawy po koncercie.
Za to koncertowo Madnessie jest bardziej sprzyjający...
siKOra - 2007-06-25, 22:58
:
Jarsiku to zadna aluzja SD vs SCB po prostu uważam ze to najlepsza impreza w takim klimacie na którą z przyjemnością chodzę:)...i nie dlatego zę lubię Psycha :lol: hehe
Psycho - 2007-06-30, 13:45
:
chciałem wszystkim podziękować z przybycie i dobrą, mam nadzieję, zabawę...
wko?cu sie doczekałem zdjęć... :P

http://www.liverpool.wroc...MA-KNoW%29.html

zapraszam na kolejne (chyba będą). co? kiedy? niewiadomo jeszcze...

co do porównania imprez bawię się dobrze na obydwu... :P
Cement - 2007-07-01, 23:27
:

tutaj widać dlaczego nie zostawiamy szklanek z piwem na scenie.
moi informatorzy donieśli ze ów browar położyl tam basista Know :wink:
USAGI - 2007-07-02, 14:08
:
o w m... dopiero teraz dostrzegłam na tej focie owy bryzg krwi :D
Taaa to sie dopiero nazywa zabawa ;)