Forum muzyczne wROCK.pl

Zespoły - Know "It's gonna happen"

Rafik - 2006-12-13, 23:36
: Temat postu: Know "It's gonna happen"
Na nowej nowej stronce www.know.pl można odsłuchać nowy numer Know "It's gonna happen"
jest też fragment do ściągnięcia. Czekiraułt
d0ti - 2006-12-14, 00:44
:
...jak jush wkoncu wrzucili nowa strone to mogli ja zrobic do konca ;p
kawalek taki sobie..jakos hmm "płasko" nagrany.. znam ciekwasze ( jak 4me) ich autostwa:]
Yaga - 2006-12-14, 12:08
:
hmmm piosenka jest Knowowa do bolu, ciekawa i nawet mi sie podoba(buja mnie, buja ;) ). Ale(zeby potem nie bylo ze ja jestem jakas mega-czepliwa), uwazam, ze bylo by lepiej, gdyby Art spiewal po polsku... Z calym szcunkiem, ale ten jego akcent jest dosc drazniacy (Aj Ken fil it(co chcesz wypelniać, czlowieku?)... itS goNa hapEn, jeżu...)
USAGI - 2006-12-15, 00:22
:
ja juz ne pamietam czy mi sie podobało czy ne :D

Stronka fajna tylko mogli by ją całą zrobić i wtedy wrzucać...
Bo mnie denerwuja takie stronki co z np. 6 pozycji w menu mają działające tylko np. 2-3 O_o
stemp - 2006-12-19, 21:40
:
...mecze ten kawalek od wakacji i bardzo mi sie podoba

glowny riff taki pleymo'wy bardzo skoczny...
art sie postaral i nie tylko slodzi ale tez spiewa troche "ciezej"... a co do jego angielskiego to... nie mnie to oceniac :) (bo wiem jaki jest np moj angielski:)))
melodyjka w tle wydawala mi sie poczatkowo za slodka
ale juz sie do niej przyzwyczailem i ... jest ok hehe

miksior por jest tez niezly (czyli wersja z dj'em :)
Yaga - 2006-12-20, 00:01
:
Noz wlasnei mi o to chodzilo. Ja tez wiem jaki jest moj angielski i w ogole moj wokal. I moze dlatego wlasnie nie spiewam :D
david_insult - 2007-05-17, 16:43
:
mi tam bardzo się podoba, szczególnie realizacja numeru tzw. mastering;) a co do samego kawałka to fakt może i troszke słodki ale i tak kopie dupe;)