Yaga napisał/a: |
cały post, za duzo cytowania |
Sin napisał/a: |
A poza tym halasem wyrozniles jakies nutki, kiedy sprobowales cos zaspiewac? |
. . . Basisci. . . wiekszosc gra kostka(fuj!). . . |
Bojan- krotko. Gdy uczylam sie grac, moj 'nauczyciel' bil mnie po lapach za granie kostka NIGDY nie bedziesz naprawde dobry, jezeli nie nauczysz sie grac palcyma |
A Hamm, Flea, Poplawski, Pilichowski??? Moim zdaniem najlepsi basisci i zaden nie gra kostka Pobaw sie tappigiem uzywajac kostki |
ale mialam na tyle klasy, zeby nie ujmowac tego w ten sposob. |
Poza tym, przepraszam za wyrazenie- co ty pierdolisz, kochany?? |
Dale - ty masz 15 lat, czy tylko taki dzieciuch ciagle z Ciebie?? Nie obrazaj sie, Noobako, tylko za to, ze ktos sie z Toba nie zgodzil |
. . . Panowie z Heap Of Ashes . . .dlaczego tak trudno jest Wam przyjac slowa krytyki? Dlaczego odpowiadacie atakiem na kazda oznake niezadowolenia? Coz za egoizm, zadufanie w sobie! A pogodzcie sie z tym, ze moze nie kazdemu odpowiada to co robicie, ze byc moze ktos nie ma ochoty chodzic na wasze koncerty! |
puton napisał/a: |
Wagner:> |
(...) Tylko szalu dostaje, gdy ktos mi mowi co mam robic , traktuje mnie jak szmate, ostatnia idiotke(bo tak zostalam potraktowana w piatek!!!) i gdy slysze argumentacje w stylu 'ty bedziesz grala pierwsza, bo ja sie umowilem ze znajomymi, a oni pojawia sie dopiero po 21', a chuj mnie obchodza Twoi znajomi, koles! (dalsze slowa skierowane sa do osoby, ktora zdanie to wypowiedziala... ) Zgrywanie wielkiej gwiazdy, znawcy i traktowanie swoich kolegow w taki sposob, w jaki potraktowales mnie, swiadczy tylko o tym, ze albo jestes strasznym glupcem, albo strasznym chamem... W swoim zyciu zagralam juz ladnych kilkanascie koncertow, z wieloma kapelami, w roznych srodowiskach, ale z takim zachowaniem spotkalam sie pierwszy raz. |
Jakos ja srednio czuje sie z tym, ze HoA namawia swoich znajomych na to, zeby pojawiali sie na koncercie dopiero o godzinie 21 czyli tak, zeby przypadkiem nie musiec sluchac pierwszej kapeli, bo co? Pierwsza jest najgorsza? (...) |
Dzidzia napisał/a: |
A w jakiej kolejnosci zespoły będą grać? |
ludzie nie sa zaintresowani waszymi klotniami. |
d0ti napisał/a: |
omg..jak dobrze ze ja nie jestem muzykiem :] |