Forum muzyczne wROCK.pl

Ogłoszenia - sprzedam efekt i wzmacniacz:) i pake:)

siKOra - 2006-05-31, 19:58
: Temat postu: sprzedam efekt i wzmacniacz:) i pake:)
Elo :lol: Mam do sprzedania:

EFEKT IBANEZ(biedronka) -FLANGER -lub zamienie na obojetnie jaki efekt distortion lub podobny:) lub na tuner:) -cena 140pln

WZMACNIACZ(glowa 100watt) polskiej firmy lub tez na cos zamienie:) :lol: cena 600pln... i do negocjacji:)

KOLUMNE(paka) polskiej firmy skladana na zamowienie(ta na ktorej w Clonie obecnie plumkam)
na 2 glosnikach 12 calowych CELESTION i na 2,12 calowych TONSIL -cena 800pln lub do negocjacji:)

UWAGA PROMOCJA:) :lol:

WSZYSTKO TO ODDAM ZA 1000 PLN :lol: :)

produkty mozna łaczyc i negocjowac:) :lol: ---poprostu sprzedaje bo mi to zagraca:)
siKOra - 2006-08-05, 12:30
:
Wzmacniacz i pake sprzedalem:)..został mi tylko efekt ibaneza-flanger -jak cos to moge zamienic go na obojetnie jakiego dealeya(bo chcialbym sprezentowac wokalistce:D :lol: lub dobry kabel gitarowy...lub skrzynke komandosow :lol: :lol: -ta obcja byla by najmilsza :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
dzix_x - 2006-08-05, 14:37
:
SIKORA napisał/a:
...lub skrzynke komandosow :lol: :lol: -ta obcja byla by najmilsza :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

no tak! pijaku! wlasne dzieci bys za komandosay oiddał!;]...a przynajmniej kazał bys im chodzic do zabki po nie;]
Jars - 2006-08-05, 15:33
:
SIKORA napisał/a:
obojetnie jakiego dealeya

No to fajny gadżet chcesz sprezentować, ale chyba lepiej niech sama posłucha różnych procesorków dla głosu bo taka kosta gitarowa może wyjść bokiem : ) A jakbyś szukał na allegro to wpisz delay, szybciej znajdziesz : )