sikora napisał/a: |
Co do nastepnej STREFY CIEZKIEGO BRZMIENIA to odbedzie sie 23 czerwca i zagraja: RSO, CLON, HEADUP, |
d0ti napisał/a: |
Psycho nie moze przelozyc selfa z 26 maja ..liv tez juz ma plakaty podrukowane i kaple ze slaska sciagnieta :] |
xLathspeeLx napisał/a: |
no, ostatnio pojawiła sie jedno nowa, hehe ![]() |
dzix_x napisał/a: |
w ten oto pikny dzien 26maja kazdy wybierze to na co ma ochote a ja widze 2strony medalu. bo z jednej strony bylo by fajnie jak by to tylko nasz koncert byl tego dnia[pewniejsz wysoka frekfencja] ale z drugiej strony w zwiazku z nastala sytuacją przyjda tyko ci ktorzy naprawde chcą, ci ktorym w pewnym sensie zalezy na zobaczeniu konkretnych kapel a nie chca tylko przyjsc do jakiejs knajpy zeby sie urznanc i posmiac. |
xLathspeeLx napisał/a: |
Popadles moim zdaniem w skrajnosc. |
buchaj napisał/a: |
A dodatkowo w czasie imprez na polach snickersowych można rozpromować trochę SCB i rozdać jakieś ulotki... na pewno Ci co słuchają metalu będą woleli zalać się przy naszej muzie niż przy punk'u... |
Sikorka napisał/a: |
a co do Livca to wlasnie przed chwila gadalem z Psychem....i On postara sie przelozyc na sobote:) ![]() ![]() ![]() pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na SCB&SDN ![]() |
buchaj napisał/a: |
A dodatkowo w czasie imprez na polach snickersowych można rozpromować trochę SCB i rozdać jakieś ulotki... na pewno Ci co słuchają metalu będą woleli zalać się przy naszej muzie niż przy punk'u... |
USAGI napisał/a: |
CI co ne byli niech zaluja ![]() |
Rafik napisał/a: |
No ja też niestety nie dałem rady dotrzeć ![]() |
mOrel napisał/a: |
jeśli chodzio SDN to na tej fotce wszystkich bolą plecy chyba ![]() http://qlik.one.pl/foty/i...le=img_9730.jpg Na tym zdjeciu faktycznie widać jak sie wszyscy świetnie bawili ![]() http://qlik.one.pl/foty/i...le=img_9742.jpg |
Cytat: |
pewnie znow zjaraliscie sie jak swinie i nie chcialo sie juz Wam nigdzie wychodzic,
a Wojtas tak mnie nakrecal abym przyszedl na sdn to sobie pogadamy bo tak zadko sie widujemy... |